"A sport arra tanít, hogy becsületesen gyõzzünk, vagy emelt fõvel veszítsünk. A sport mindenre megtanít." (Hemingway)


FeliratkozŠs
hŪrlevelŁnkre:
Nťv
E-mail cŪm

HŪrek

2014-11-25

2011-10-07 Tájékoztatás
Tájékoztatás !
T√°j√©koztatjuk Tisztelt Koll√©g√°kat, Sportt√°rsakat,hogy a Baranya Megyei Sportsz√∂vets√©gek Sz√∂vets√©ge sz√©kh√°z√°ban lev√Ķ irod√°nkban az √ľgyint√©z√©s √©s a p√©nzt√°ri kifizet√©s sz√ľnetel 2011 okt√≥ber 06 - 07 k√∂z√∂tt.
Sz√≠ves meg√©rt√©st k√∂sz√∂nj√ľk.

2011-06-20 Tájékoztatás
T√°j√©koztatjuk a sport√°gi szaksz√∂vets√©gek Eln√∂keit, Sportt√°rsakat, √úgyfeleinket, hogy a Baranya Megyei Sportsz√∂vets√©gek Sz√∂vets√©ge gazdas√°gi - p√©nz√ľgyi √ľgyint√©z√©se sz√ľnetel 2011.06.29 - 2011.07.19 k√∂z√∂tt √©s 2011.08.08.-2011.08.22 k√∂z√∂tt.
2011 j√ļnius 27,28.-√°n teljes √ľgyint√©z√©s van.
K√©rj√ľk a fentiek sz√≠ves tudom√°sulv√©tel√©t √©s az √ľgyint√©z√©s sz√ľneteltet√©se miatt meg√©rt√©s√ľket el√Ķre is k√∂sz√∂nj√ľk.

dr Rákóczy István elnök

2010-11-25
Tisztelt Kolleg√°k!
Orsz√°gj√°r√≥ k√∂r√ļtja k√∂vetkez√Ķ √°llom√°sak√©nt 2010 november 29.-√©n, h√©tf√Ķn P√©csre l√°togat Balogh G√°bor minisztereln√∂ki sporttan√°csad√≥, vil√°gbajnok √∂ttus√°z√≥.
L√°togat√°s√°nak c√©lja egyr√©szt a nemr√©g √©letre h√≠vott Sporttan√°csad√≥i Iroda feladatainak, lehet√Ķs√©geinek bemutat√°sa, m√°sr√©szt a sportter√ľletek helyi probl√°mainak felt√©rk√©pez√©se √©s a fejleszt√©si elk√©pzel√©sek ismertet√©se.
Szakmai fórumon a Baranya Megyei Sportszövetségek Szövetségét dr Rákóczy István elnök képviseli. Az ott elhangzottakról tájékoztatja a Sportági Szakszövetségeket.

2010-07-29 Tájékoztatás
T√°j√©koztatlak Benneteket, hogy 2010. j√ļlius 30.-√°n p√©nteken a munkat√°rsak, (a l√°nyok) szabads√°gol√°sa miatt nem tart√≥zkodik bent az irod√°ban senki.


K√©rem meg√©rt√©seteket a fentiekkel illet√Ķen.


dr. Rákóczy István
Elnök

2009-07-29 Tájékoztatás
T√°j√©koztatlak Benneteket, hogy 2009. j√ļlius 31-√©n p√©nteken a munkat√°rsak, (a l√°nyok) szabads√°gol√°sa miatt nem tart√≥zkodik bent az irod√°ban senki.
K√©rlek Benneteket, ha b√°rmely √ľgyint√©z√©s miatt sz√ľks√©geltetik, valamilyen √ľgyint√©z√©s, akkor azt cs√ľt√∂rt√∂k√∂n, illetve a j√∂v√Ķ h√©t h√©tf√Ķj√©n lehets√©ges.

K√©rem meg√©rt√©seteket a fentiekkel illet√Ķen.


Baronek Jen√Ķ
Elnök

2009-06-17 Tájékoztatás
T√°j√©koztatjuk a Sport√°gi szaksz√∂vets√©geket, - dr. M√©sz√°ros K√°lm√°n f√Ķorvos t√°j√©koztat√°sa szerint - hogy j√ļlius h√≥napban a sportorvosi rendel√©s, tataroz√°s miatt sz√ľnetel.

2009-03-17 2009 Orfûi Sporttábor pályázata
A BARANYA MEGYEI √ĖNKORM√ĀNYZAT 2009. √ČVI P√ĀLY√ĀZATI KI√ćR√ĀSA UT√ĀNP√ďTL√ĀSKOR√ö SPORTOL√ďK √ČS DI√ĀKOK ORF√õI T√ĀBOROZTAT√ĀS√ĀRA
1. A pályázat célja:
A megye ter√ľlet√©n m√Ľk√∂d√Ķ sport√°gi ut√°np√≥tl√°s szakoszt√°lyok, iskolai sportk√∂r√∂k √©s a fogyat√©kkal √©l√Ķk sportszervezetei sz√°m√°ra az Orf√Ľi Sportt√°bor (p√°ly√°zati √ļton t√∂rt√©n√Ķ) biztos√≠t√°sa edz√Ķt√°boroztat√°s c√©lj√°b√≥l, ez√°ltal a helyi/ter√ľleti ut√°np√≥tl√°s-nevel√©s, a sikeres sport√°gi felk√©sz√ľl√©s √©s a tehets√©ges gyermekek kiv√°laszt√°s√°nak seg√≠t√©se.
2. A p√°ly√°zat p√©nz√ľgyi alapja:
A Baranya Megyei √Ėnkorm√°nyzat 2009. √©vi k√∂lts√©gvet√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ 3/2009.(II.27.) Kgy. rendelet√©ben j√≥v√°hagyott k√∂zvetett t√°mogat√°sok 17. sz√°m√ļ mell√©klet 22. pontja: a "Megy√©ben m√Ľk√∂d√Ķ ut√°np√≥tl√°s szakoszt√°lyok, iskolai sportk√∂r√∂k √©s a fogyat√©kkal √©l√Ķk sportszervezetei sz√°m√°ra" az Orf√Ľi Sportt√°bor t√©r√≠t√©smentes biztos√≠t√°sa √∂sszesen 1 700 vend√©g√©jszaka id√Ķtartamban, 3 960 000.-Ft √©rt√©kben.
3. P√°ly√°zatot ny√ļjthat be:
A megy√©ben m√Ľk√∂d√Ķ sport√°gi ut√°np√≥tl√°s szakoszt√°ly, sportegyes√ľlet, iskolai sportk√∂r, di√°ksport egyes√ľlet √©s fogyat√©kkal √©l√Ķk sportszervezete.
4. A megp√°ly√°zhat√≥ turnusid√Ķpontok:
o I. turnus: 2009. j√ļnius 15-19. (h√©tf√Ķ reggelt√Ķl – szombat d√©lel√Ķttig) 5 √©jszaka
o II. turnus: 2009. augusztus 3-8. (h√©tf√Ķ reggelt√Ķl – vas√°rnap d√©lel√Ķttig) 6 √©jszaka
o III.turnus: 2009. augusztus 17-22. (h√©tf√Ķ reggelt√Ķl – vas√°rnap d√©lel√Ķttig) 6 √©jszaka
Az I. turnus (igazodva a tan√©vz√°r√°shoz) els√Ķsorban iskolai sportk√∂r√∂k, di√°ksport egyes√ľletek sz√°m√°ra, a II. √©s III. turnus els√Ķsorban a sport√°gi ut√°np√≥tl√°s csoportok, szakoszt√°lyok √©s a fogyat√©kkal √©l√Ķk sportszervezetei sz√°m√°ra ker√ľl kialak√≠t√°sra. Az ig√©nyek figyelembe v√©tel√©vel az ett√Ķl elt√©r√Ķ t√°bor√∂sszet√©tel kialak√≠t√°sa is lehets√©ges.
5. A p√°ly√°zatban t√°mogatott kiad√°s:
T√©r√≠t√©smentes sz√°ll√°s √©s terem-, p√°lyahaszn√°lat biztos√≠t√°sa a gyerekek, di√°kok √©s az edz√Ķk, testnevel√Ķ tan√°rok sz√°m√°ra. Az √©tkez√©s √©s az utaz√°s k√∂lts√©gei a r√©sztvev√Ķket terheli. A csoportl√©tsz√°mhoz igazod√≥ mennyis√©g√Ľ vagy speci√°lis sporteszk√∂z√∂k biztos√≠t√°s√°r√≥l a r√©sztvev√Ķknek kell gondoskodni.
6. A megpályázható maximális létszám:
Sportszervezetenk√©nt egy turnusra, maximum 20-25 f√Ķ l√©tsz√°m erej√©ig.
7. Egyebek:
o Elhelyez√©s 6-12 √°gyas szob√°kban, k√∂z√∂s zuhanyz√≥val; a feln√Ķttek sz√°m√°ra k√ľl√∂n tan√°ri blokkban n√©gy √°gyas, zuhanyz√≥s szob√°kban.
o Sportol√°si lehet√Ķs√©g: egy tornaterem, egy bitumenes k√©zilabda p√°lya (keresztben k√©t kos√°rlabda p√°ly√°val), nagy szabad ter√ľlet (volt atl√©tika p√°lya) √°ll rendelkez√©sre.
o Az Orf√Ľi Sportt√°bor r√©szletes bemutat√°sa a www.baranya.hu honlapon az adott c√≠msz√≥ alatt olvashat√≥.
8. Egyéb pályázati tudnivalók:
o A p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°s√°n√°l el√Ķnyt √©lveznek azok a p√°ly√°zatok, illetve jelentkez√Ķ csoportok, melyek a megye h√°tr√°nyos helyzet√Ľ telep√ľl√©s√©r√Ķl is vonnak be gyerekeket az edz√Ķt√°boroztat√°sba. Tov√°bbi el√Ķnyt jelenthet a szakoszt√°ly, sportk√∂r eredm√©nyess√©ge, valamint a sport√°g, a sportszervezet kist√©rs√©gben bet√∂lt√∂tt szerepe.
o A p√°ly√°zati jelentkez√©si lapot egy p√©ld√°nyban kell beny√ļjtani 2009. √°prilis 10-√©n d√©lig szem√©lyesen, illetve aznap fel√ľlb√©lyegzett bor√≠t√©kon postai √ļton. (C√≠m: Baranya Megyei √Ėnkorm√°nyzat Hivatala Hum√°nszolg√°ltat√°si F√Ķoszt√°ly, 7621 P√©cs, Sz√©chenyi t√©r 9.) A hat√°rid√Ķn t√ļl √©rkezett p√°ly√°zatokat nem √°ll m√≥dunkban elfogadni.
o A Baranya Megyei √Ėnkorm√°nyzat Nemzeti- √©s Etnikai Kisebbs√©gi, Ifj√ļs√°gi √©s Sport Bizotts√°ga a be√©rkez√©si hat√°rid√Ķt k√∂vet√Ķ els√Ķ √ľl√©s√©n, de legk√©s√Ķbb 2009. m√°jus 11-ig d√∂nt a jelentkez√©sekr√Ķl. A d√∂nt√©sr√Ķl a p√°ly√°z√≥kat √≠r√°sban √©rtes√≠ti, √©s az eredm√©nyt a Baranya Megyei √Ėnkorm√°nyzat honlapj√°n k√∂zz√© teszi.
o A p√°ly√°zatr√≥l tov√°bbi felvil√°gos√≠t√°s a 72/500-485-√∂s √©s a 70/5455-020-as telefonsz√°mon Kaufmann Eszter referensn√©l k√©rhet√Ķ.

2008-11-18 Tanfolyam indul
Tanfolyam indul - "Els√Ķseg√©lyny√ļjt√°s a sportp√°ly√°kon"
Kapcsolůdů dokumentumok:
 elsosegelynyujtas a sportpalyakon.doc
 elsosegelynyujtas tematika.doc

2008-07-09 Tájékoztatás
T√°j√©koztatjuk a Tisztelt Sportt√°rsakat, hogy a Baranya Megyei B√≠r√≥s√°g 2008 junius 30.-√°val bejegyezte a Baranya Megyei Sportsz√∂vets√©gek Sz√∂vets√©ge √ļj c√≠m√©t. Ezut√°n a Sz√∂vets√©g√ľnk sz√©khelye, levelez√©si - √©s sz√°ml√°z√°si neve, c√≠me:

Baranya Megyei Sportszövetségek Szövetsége
Baranya Megyei ......... (Sportági Szakszövetség neve
pl: Kézilabda.) Szövetség
7621 Pécs, Tímár.u.21.

K√©rj√ľk a fentiek tudom√°sul v√©tel√©t. K√∂sz√∂nj√ľk.

Oldalak:
1 2 3 4 5 6 7 8 9